• -25%
legend
search
  • legend

MISA Geum Sul Toner

34,30 €
25,75 € Zľava 25%
S DPH

MISA Geum Sul Toner

145ml

Množstvo
Čakáme na tovar

 

Pre registrovaných zákazníkov 10% zľava

 

Doprava nad 40 eur zadarmo

 

Možná platba kartou cez GoPay

MISA Geum Sul Toner

145ml

-Orientálny pleťový toner 

Majstrovské dielo orientálnej starostlivosti o pleť s cennými zložkami, ako je zlato a divý ženšen, pre bezchybnú a hladkú pleť.

Toner gélovej textúry plnej hydratácie, zlepšuje textúru pokožky a pripravuje pleť pre nasledujúcu starostlivosť.

Podporuje elasticitu vo vnútri pokožky, dodáva jej dôležité živiny, eliminuje vrásky a vytvára peknú a jasnú pleť.

 

p5b34e322d731e-soo1.gif

Hlavné ingrediencie:

Kozmetický rad "Geum Sul" je vyrobený na základe cenných poznatkov orientálnej medicíny a obohatený o zlatý extrakt, ktorý vašu pleť udrží večne mladú a žiarivú, presne ako zlato.

Tajomstvo úspešnosti tohto radu spočíva v špeciálnom extrakte z jelenieho parožia, divého ženšenu a huby reishi, ktorý sa  detoxikuje a vitalizuje v špeciálnej  zlatej nádobe. Vďaka tomuto extraktu okamžite pocítite protistarnúce a čistiace účinky. 

Tretia generácia " MISA Geum Sul" je obohatená o nefritovú vodu, ktorá dodáva pokožke prirodzenú energiu cenných minerálov.

 g5b34d3706753f-misa-geumsul-lifting-slee              

 

Rad „MISSHA Geum Sul“ sa vyrába studenou fermentáciou v zlatej nádobe, pričom cenné zložky sa spracovávajú veľmi jemne a bez straty dôležitých aktívnych zložiek.

Tri kroky pre bezchybnú pleť:

*Čistá a jasná pleť : Zlato

*Vitalita a pevnosť pokožky: Chil Sam Oh Dan Aek (sedem druhov cenného ženšenu po päťstupňovom kvasení) preniká hlboko do kože a stimuluje obnovu buniek. Poškodené bunky pokožky sú opravené, vrásky sú vyhladené a pleť je rovnomerne a hladko obnovená.

*Ochrana: Olej z Kamélie vytvára na  pokožke  výživný, vzdušný ochranný film, ktorý ju chráni pred škodlivými vplyvmi vonkajšieho prostredia.

Použitie:

*Po umytí tváre aplikujte primerané množstvo každé ráno a večer  a jemne rozotrite.  

*Zakryte dlaňami tvár pre lepšie a hlbšie vstrebanie.

   

MISA
I0058

SACCHAROMYCES/PANAX GINSENG ROOT FERMENT FILTRATE, WATER, NEPHRITE EXTRACT, GLYCERIN, PEG/PPG-17/6 COPOLYMER, ALCOHOL DENAT., PROPANEDIOL, NIACINAMIDE, 1,2-HEXANEDIOL, BETAINE, CETYL ETHYLHEXANOATE, CARBOMER, BUTYLENE GLYCOL, POLYACRYLATE-13, TROMETHAMINE, CETEARYL OLIVATE, PHENOXYETHANOL, CHLORPHENESIN, SORBITAN OLIVATE, POLYISOBUTENE, PANAX GINSENG ROOT EXTRACT, VELVET EXTRACT, GANODERMA LUCIDUM (MUSHROOM) EXTRACT, CAPRYLYL GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, BENZOPHENONE-5, FRAGRANCE, ADENOSINE, POLYSORBATE 20, DISODIUM EDTA, SORBITAN ISOSTEARATE, DIMETHICONE, PEG-2M, POLYGLUTAMIC ACID, THEOBROMA CACAO (COCOA) EXTRACT, HYDROGENATED LECITHIN, HYDROLYZED HYALURONIC ACID, SUCROSE DISTEARATE, AQUILARIA AGALLOCHA STEM EXTRACT, DEXTRIN, CAMELLIA JAPONICA SEED OIL, COPTIS JAPONICA ROOT EXTRACT, BACILLUS FERMENT, ASTRAGALUS MEMBRANACEUS ROOT EXTRACT, SACCHAROMYCES FERMENT, SALVIA MILTIORRHIZA ROOT EXTRACT, HYDROLYZED CODONOPSIS PILOSULA ROOT EXTRACT, SCROPHULARIA BUERGERIANA EXTRACT, LACTOBACILLUS FERMENT, SOPHORA ANGUSTIFOLIA ROOT EXTRACT, CODONOPSIS LANCEOLATA ROOT EXTRACT, BIFIDA FERMENT EXTRACT, ASPERGILLUS FERMENT, GOLD, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, Limonene

Mohlo by vás zaujať aj