search

A'PIEU Madecassoside Cream 2x - Obnovujúci pleťový krém 50ml

19,20 €
S DPH

A'PIEU Madecassoside  Cream 2x

Obnovujúci pleťový krém

50ml

Množstvo
Čakáme na tovar

 

Pre registrovaných zákazníkov 10% zľava

 

Doprava nad 40 eur zadarmo

 

Možná platba kartou cez GoPay

A'PIEU Madecassoside Intensive Cream 2x

Pleťový krém Madecassoside 2. generácie obsahuje 2x viac aktívnych zložiek, ktoré viditeľne zlepšujú stav pleti. Madecassoside - extrakt z listov pupočníka ázijského je inovačná účinná látka, ktorá sa používa na stimuláciu pleti vlastných proteínov. Ďalej stimuluje Aquaporíny, vodu regulujúcu proteíny, ktoré ležia v bunkových membránach a formujú vodné kanáliky dôležité pre zásobovanie buniek pleti vodou. Krém obsahuje niacinamid pre rozjasnenie pleti, extrakt zeleného čaju pre hydratáciu a upokojenie pleti, extrakt z listov liesky, extrakt z borovice a adenozín. Krém pomáha posilniť kožnú bariéru,  upokojuje podráždenú pokožku, hydratuje suchú pleť , má rozjasňujúci účinok a podieľa sa na redukcii vrások. Krém je vhodný aj pre citlivú pleť.

Pleť hydratuje , vyživuje a vytvára ochranný film na jej ochranu pred vplyvmi vonkajšieho prostredia. Výsledkom je zdravšie vyzerajúca pokožka.

Použitie: 

Aplikujte primerané množstvo na pokožku tváre  a jemne  rozotrite do úplného vstrebania.

O3551

Centella asiatica leaf water, cyclopentasiloxane, purified water, glycerin, phenyltrimethicone, propanediol, PEG-10 dimethicone, cyclohexasiloxane, niacinamide, pentylene glycol, camelgrass oil, centella asiatica leaf extract , Mexican juniper oil, ylang-ylang flower oil, tangerine peel oil, centella asiatica extract, 1,2-hexanediol, disteadimonium hectorite, sodium chloride, hydroxyacetophenone, madecassoside, dimethicone crosspolymer , Adenosine, Asiaticoside, Dipropylene Glycol, Butylene Glycol, Madeca Acid, Asiatic Acid, Disodium EDTA, Limonene, Citral, Geraniol